AKTUELNO

Mi se jako volimo, cenimo i poštujemo - kaže Dara o svom bivšem suprugu.

Folk zvezda Dara Bubamara jedna je od retkih dama sa domaće javne scene koja može da se pohvali idiličnom odnosom sa bivšim suprugom- Naime, Dara se sa Milanom Kesićem često viđa, a neretko sa njihovim sinom Kostom idu na izlete, u zajedničke šetnje, šopinge... Kako jedna od naših najpopularnijih pevačica ističe za Pink.rs, njen bivši suprug je njen najbolji prijatelj, a na pitanje da li postoji mogućnost da možda ponovo stupe u bračnu zajednicu imala je spreman odgovor.

Foto: Pink.rs

- Život je čudo. Nikad ne reci nikad. Nikad ne možeš da znaš šta će se desiti u budućnosti. Milan je moja familija, kao što je moj brat, kao što je moj otac, tako je i on tu, pa i njegovi roditelji. Mi se jako volimo, cenimo, poštujemo... To je moj najbolji prijatelj. Zašto bismo bili u lošim odnosima? Ja njega isto volim, cenim, uvek je tu za mene, kao i ja za njega. Mi imamo predivan odnos koji možda i ne treba menjati. Kosta me nekad pita koja je razlika kad smo bili razvedeni i sada, on kaže da je sve isto. Sve je isto, sedimo, pričamo, sutra smo i na slavi zajedno, tako da imamo jedan jako lep odnos i smatram da svi tako treba da funkcionišu, da se vole, poštuju, cene... - rekla je Dara za Pink.rs i progovorila o temi koja je uzburkala domaće medije - o komentaru njenog sina ispod jedne od njenih fotografija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Pink.rs

- Ti koji to negativno komentarišu su primitivci. Moj sin je odrastao u Francuskoj u divnoj porodici, ide u pirvatnu školu. On je jedno inteligentno dete. Ja s njim imam drugarski odnos, a Milan je tu kad treba nešto da se njemu zapreti, ali to su retki trenuci. On je predivno dete. Mene je moju sin pitao da li može da otvori Instagram, ja sam mu rekla da može. Ne treba da se dete čuva u nekom zlatnom kavezu, treba malo i dozvoliti neke stvari. Baš se Kim Kardašijan i Madona pravdaju deci što tako izgledaju u spotu. Ja sam zvezda, to je moj posao, to je šoubiz. Kostin komentar na to bio je: ''Mama, ali ti si u kapaćem kostimu, kakvi seljaci i primitivci. Imama podršku od svih, i od sina i od muža, tako da ćao - kaže pevačica, a na pitanje da li u njenom mobilnom telefonu može da se nađe neki eksplicitan snimak, ona je odgovorila:

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: TELEFON MI JE PREBUKIRAN, UDVARAČA IMA KOLIKO HOĆEŠ: Dara Bubamara progovorila o ljubavnom statusu, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem!

- Ničega više nema u telefonu, niti će biti. Ko se jednom opeče, neće više - kaže kroz osmeh folk zvezda.

U narednom video-snimku pogledajte ceo intervju sa Darom Bubamarom, ali i kako je folk zvezda reagovala kada smo hteli da zavirimo u njen mobilni telefon:

Autor: Pink.rs

#Dara Bubamara

'