AKTUELNO

Folkerka ističe da je se muškarci ne plaše!

Pevačica Dara Bubamara gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a tom prilikom je i predstavila svoju novu pesmu "Ljubomora", ali se i prisetila venčanja Danijele Karić i Ivana Mileusnića, na kom je bila gost.

Jako sam se lepo provela, Danijela je moja drugarica, Mileusnić isto. Bilo je veselo. Bilo je dosta kolega, svi su pevali. Kolo jedino nisam igrala. Pogode me ove aktuelne pesme - ispričala je Dara i dodala kako je nastao njen najnoviji hit:

Foto: TvPink Printscreen

Ja kada otpevam neku pesmu da mi se to kasnije desi, nema veze koliko se priprema neka pesma, da li sat vremena ili tri godine. Pesma "Ljubomora" je nastala za jedan dan. U poslednje vreme ne znam kad nisam imala hit - pohvalila se folkerka.

Foto: TvPink Printscreen

U medijima se uvek spekuliše kakav je Darin ljubavni status, a ona otkriva da je trenutno sama i da uživa sa svojim naslednikom Kostom.

Ja sam slobodna do daljenjeg, uživam sa sinom. Muškarci me se ne plaše, udvarača ima koliko hoćeš. Meni se to privatno desi, na nastupima me ne muvaju. Uvek imam neke simpatije. Sa bivšim suprugom Milanom se jako dobro slažem, pored mog oca i brata on je moj najbolji prijatelj - rekla je pevačica i objasnila da je na društvenim mrežama sve aktivnija:

Foto: Pink.rs

U zadnje vreme mi je postalo normalno da postavljam storije, meni ne treba televizija. Telefon mi je prebukiran, sta pišu ljudi to je neverovatno - ističe Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 'MORAĆE DA MI VRATI KOLA U KOJIMA VOZI NJU' Žena dečka Andreane Čekić se javno obratila suprugu i pevačici (FOTO)

Pink.rs

#Dara Bubamara

'