AKTUELNO

Pravo uživanje!

Voditeljka emisije "Magazin In" na televiziji Pink Sanja Marinković odlučila je da ove praznične dane iskoristi za novu avanturu u njenom životu. Ona je otputovala u Kinu, gde uživa u svemu što ova zemlja pruža, a sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli fotografije i svoja iskustva.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka je istakla da je ovako nešto samo sanjala i ne krije sreću što je njen san postao java.

- Kako možeš da zamisliš nešto što nisi osetio ili doživeo?! Zamišljala sam šetnje Hong Kongom dok sam kao devojka čitala ljubavne novele Tonija Parsonsa, koji je baš ovde na jugoistoku Kine pokušavao da nađe zamenu za ljubav svog života. Ljubav mog života, veliki stepen mirnoće i tajna dugovečnosti koju pokušavam da otkrijem posmatrajući stil života modernih Kineskinja koje krase moju prolećnu avanturu u najpoznatijoj urbanoj oazi na planeti - poručila je Sanja na Instagramu.

View this post on Instagram

Kako mozes da zamisljas nesto sto nisi osetio ili doziveo?! 🤔 Zamisljala sam setnje Hong Kongom dok sam kao devojka 😂 citala ljubavne novele Tonija Parsonsa koji je bas ovde na jugoistoku Kine pokusavao da nadje zamenu za ljubav svog zivota ☺️ Ljubav mog zivota, veliki stepen mirnoce i tajna dugovecnosti koju pokusavam da otkrijem posmatrajuci stil zivota modernih Kineskinja krase moju prolecnu avanturu u najpoznatijoj urbanoj oazi na planeti 🧘🏻‍♂️🤸🏻‍♀️💃😍 #lovehongkong #happy #enjoy #travel #mojsinmojamerasrece #magzinin #journalist #lovemyjob #lifeisjurney🌏 #smile #spring #chine #easternbreak #fitandfierceover40 #proteinskidetoxbysanjamarinkovic #nomakeup #relaxedhair

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Njeni pratioci oduševljeni su Sanjinom avanturom, a nema sumnje da željno iščekuju da vide šta će im novo predstaviti iz ove zemlje.

Autor: N. Vujčić

#Kina

#Putovanja

#Sanja Marinković

'