AKTUELNO

Odgovorila je na kontinuirane prozivke Bore Santane i Marijane Zonjić, o čijim nastupima nije imala pozitivno mišljenje.

Pop pevačica Maja Nikolić svojim stručnim komentarima i ocenjivanjem izazvala je pravi haos na nedavno održanoj "Zadrugoviziji", ali i nakon nje! Naime, njeni komentari pogodili su posebno Boru Santanu, koji je bio uvređen zbog toga što mu je pevačica rekla da ne zna da peva i da je falširao, kao i da ne zna za to da se on bavi pevanjem. Zbog toga je Santana danima olajavao Nikolićku, za koju je inače rekao da ne može ni lift da napuni, a mi smo pozvali Maju da nam prokomentariše njegove žestoke prozivke.

Foto: TvPink Printscreen

Ko je uopšte neki Bora Santana da ja odgovaram na njegove nebitne reči? Naravno da nisam znala da je on pevač, otkud bih znala?! Gde je poznat? Na Kalenić pijaci, na Bajlonijevoj pijaci? Hahaha - bilo je sve što je Maja želela da kaže o Bori, posle kojeg se osvrnula na nastup Marijane Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, zadrugarka je optužila Maju da ju je svojim komentarom pre izlaska na scenu obeshrabrila, te da nije mogla da da svoj maksimum onda kada je bilo potrebno. Takođe, vadila se i na tremu.

- I sami ste čuli da je Nada Topčagić, koja svima daje desetku i svi dobro pevaju za nju, rekla da je Marijana pevala za trojku. Tako da, ako Nada onako dobrog srca kaže da je Marijana pevala za trojku, to znači da je bilo za još goru ocenu... Ja sam žiri i to je moje mišljenje koje se poklopilo sa mišljenjem ostalih članovih žirija - objasnila je Maja, a potom dodala:

- Inače, ja sam bas bila blaga sa komentarima zbog Vaskrsa, sledeći put ću biti mnogo stroža. A onaj ko ima tremu, taj i ne treba da se bavi pevanjem. Pa, ne možemo svi da budemo pevači. I ja bih da budem Ronaldinjo, ali ne ide, imam dve leve noge... - rekla je Nikolićka kroz smeh za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Poslušajte kako je Marijana Zonjić izvela pesmu "Rane" Anastasije Ražnatović:

D. Tanasijević

#Bora Santana

#Maja Nikolić

#Marijana Zonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugovizija

'