AKTUELNO

Našla se u žiži javnosti zbog svog porno snimka, koji je sama objavila!

Pevačica Dara Bubamara gostovala je u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom progovorila je i o skandalu čiji je akter bila nedavno, kada je po njenim rečima greškom objavila eksplicitni snimak na Instagram stori.

Ja sam počela da vrištim, isključila sam telefon. Panika! Meni niko nikad nije napravio problem, samo sama sebi - započinje priču Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U SUSRET PRVOM MAJU! Nećete verovati gde će Tanja Savić provesti praznik rada! (VIDEO)

Folkerka je istakla i da joj nije bila namera da njen privatni snimak dospe do širokih narodnih masa, ali da joj se omaklo i da je to i priznala svojim fanovima, jer je uvek bila iskrena.

Htela sam da pošaljem i ode. Ne bih to stavila na Instagram nikada. Savetovali su me da kažem da su hakeri, kako je to fotomontaža... Ja sve radim iskreno od srca. Kad nešto pogrešim, kažem, podelim sa publikom, mislim da je to pošteno. Mene je malo iskreno sramota, nisam htela. Zamisli koliko sam bila umorna, a koliko sam želela da pošaljem - ispričala je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

Podsećanja radi, Bubamara se našla u centru medijskog skandala kada je u javnost dospeo njen privatni snimak na kom se vidi kako pevačica simulira oralni seks.

Pink.rs

#Amidži Šou

#Dara Bubamara

'