AKTUELNO

Novi talas popularnosti za mladu pevačicu!

Nekadašnja učesnica talent šou programa "Pinkve zvezde" i rijalitija "Farma", Gabrijela Pejčev uspešno gradi muzičku karijeru, a do sada je snimila nekoliko pesama koje su joj donele veliku popularnost, a među njima i obrada pesme "Luda po tebe", sa kojom se pojavila u filmu "Južni vetar".

Foto: Pink.rs

Gabrijela sada nastupa punom parom, a deo novca koji je zaradila od tezgi pevačica je odlučila da preusmeri u kopovinu nekretnine, tačnije stana.

Pesma koju je Gabrijela otpevala za potrebe filma „Južni vetar“ postala je pravi hit i pevačici donela novi talas popularnosti. Zahvaljujući ovoj pesmi, Gabrijela ponovo nastupa punom parom, a deo novca koji je zaradila odvojila je da sebi kupi stan u srpskoj prestonici. Ona je to dugo planirala i priželjkivala i sada je srećna što će tako bitno životno pitanje rešiti - naveo je izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram

Mlada pevačica nije skrivala lepe vesti i potvrdila je da kupuje stan, ali ipak za taj poduhvat će morati da podigne kredit.

Još uvek živim kao podstanar, ali nadam se, daće Bog, da od jeseni imam svoj stan. Nisam dovoljno zaradila da ga kupim, daću nešto gotovine, a ostatak ću isplaćivati u ratama u okviru kredita. Otkad sam snimila pesmu „Luda po tebe“ život mi se preokrenuo, ali hvala bogu, samo nabolje.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: HAOS NA JAVNOJ SCENI SRBIJE: Osvanule eksplicitne fotografije Bake Praseta na kojima se DODIRUJE ZA MEĐUNOŽJE! SKANDAL POPRIMA SVE VEĆE RAZMERE!

Pink.rs

#Gabrijela Pejčev

'