AKTUELNO

Niko to nije očekivao, šta će mu kolege reći?

Pevačica Aleksandra Prijović je, gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila da je angažovala novi bend koji će je pratiti na nastupima kada sa njima krene. Ono što je mnoge zaintrigiralo jeste to što je u pitanju bend sa kojim je Aca Lukas sarađivao više od dve decenije, a sa kojim očigledno nije završio sve u dobrim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "EKSKLUZIVno" Lukas je odgovorio na pitanje šta misli o tome što je Aleksandra angažovala njegov stari bend, ali je odgovor krenuo u drugom pravcu pa je tako pevač opleo po estradi:

Ja inače ne pratim niti me interesuje lik i delo bilo koga sa estrade, pa ne bih mogao ni da komentarišem šta je ko napravio novo, uzeo, šta je kome bitno za karijeru, to meni nije bitno, za razliku od mnogih koji se interesuju za mene. Ja već duže vreme imam novi bend koji je oformljen da radi sa mnom. To su dobri muzičari, a pre svega dobri ljudi, što je jedan od najtežih kriterijuma. Oni nose naziv "Bolji bend". Pošto vidim da ima dosta zainteresovanih za moj lik i delo, misleći da je dobro što je od Ace Lukasa, mogu da dam obaveštenje svima sa estrade koji su zainteresovani, a znam i vidim da ih ima podosta - ja svake druge nedelje izbacujem stare stvari iz stana, neki nameštaj, pogorenu posteljinu jer imam običaj da zaspim sa cigaretom (nemojte da se radujete, neću se nikad zapaliti ceo, vi koji bi se radovali) i neke stare gaće, a za one koji bi da postanu ja, mogu da napravim presedan - da im dam istrošen toalet papir, to ću ostaviti za gospodu koja možda misli da će od toga možda napraviti nešto, preko DNK, pa ako im je potrebno, ja ću im dati priliku - rekao je Lukas.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Lukasove kolege reagovati na ovu njegovu izjavi i kako preostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Aca Lukas

#Aleksandra Prijović

#EKSKLUZIVno

'