AKTUELNO

Severini zdravlje na prvom mestu, Emini Jahović "Sila", Milanu Mitroviću novac...

Pevači su početak 2016. godine čestitali uživo po trgovima i klubovima, a onima koji su odlučili da novogodišnju noć provedu u kućnoj atmosferi obratili su se putem druđštvenih mreža. Poželeli su uglavnom standardno: zdravlje, novac i ljubav.

Severina 

Srpska snajka rešila je da 2016. godinu započne kao Baka Mrazica i neku damu usreći jednom od svojih glamuroznih haljina.

- Što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lijepe haljine... Budite mi zdravi - napsala je Severina.

Emina Jahović

Popularni "Ratovi zvezda" inspirisali su pevačicu Eminu Jahović.- Želim vam mnogo zdravlja, sreće i radosti u 2016. godini! I kao što u "Zvezdanim ratovima" kažu "Neka sila bude uz vas!" Ljubim vas i volim sve! -napisala je pevačica.

Katarina Ostojić Kaja- Volim ovo drustvo blesavoooo ❤️?? srecna novaaaaaa budite mi zdravi i lepi i bogati ? - napisala je Kaja uz fotografiju s dočeka koju je postavila na svoj profil na instagramu.

Milan Mitrović

Pevača Milana Mitrovića "žuljaju" izgleda samo finansije, pa ih je tako stavio na prvo mesto svoje novogodišnje čestitke.

Adil Maksutović

- Dragi moji, u Novoj 2016. godini želim vam isto što i mojima najmilijima... mnogo zdravlja, dovoljno para, pomalo sreće i najviše ljubavi- rekao je Adil u video-klipu koji je postavio na svoju stranicu na fejsbuku.

'