AKTUELNO

Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma, otkiro je izvor.

I dok svi sa nestrpljenjem iščekuju večerašnju premijeru drugog dela hit filma "Zona Zamfirova", pod nazivom "Vrati se, Zone", jedna scena sasvim sigurno će šokirati publiku.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, radnja filma vrti se oko bračnog života Zone Zamfirove i Maneta, koje tumače Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, a svi će biti uzbnenađeni jednom, malo slobodnijom scenom, pred kraj filma.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica, ljubi u usta sa drugom devojkom.

- Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filma publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije - rekao je izvor i otkrio detalje poljupca.

Foto: Printscreen Youtube

- Zonina prijateljica Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog poslovnih obaveza otputovao u Afriku. Lik prijateljice tumači glumica Marija Stokić kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone, koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta - priča izvor.

Foto: Printscreen Youtube

Reditelj filma Jug Radivojević kaže da će ceo film biti interesantan i intrigantan za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre večerašnje beogradske premijere.

- Voleo bih da razgovaramo o filmu, ali tek nakon što ga pogledate. Istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi - rekao je Radivojević.

Autor: M. Đurović

#Brankica Sebastijanović

#Glumci

#Marija Stokić

#Milan Vasić

#Zona Zamfirova

'