AKTUELNO

Otkrile anegdote iz svoje profesionalne karijere!

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" gostovali su glumci, voditelji i pevači, a među njima i Izvorinka Milošević koja je ispričala nezgodu koju je doživela na početku svoje karijere, kada se saplela na velikom koncertu.

To je bilo na početku karijere, u Domu sindikata. Veliki koncert, dosta zvezda. Nosila sam žutu dugačku haljinu, cipelice na štiklu prvi put. Izlazim na scenu i nasred bine se spotaknem na kabl i koliko sam dugačka pala sam posred bine. Ne mogu da vam kažem kako sam se osećala. Strašno. Ali sam dobila najveći aplauz u životu - ispričala je Izvorinka.

Foto: TvPink Printscreen

Na njenu priču se nadovezala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je imala slično iskustvo, ali sa mnogo većim posledicama.

Kada smo radili iz Guče uživo uključenja, svaki dan sam dolazila u štiklama i prvi put dođem u japankama i sapletem se i još imam ožiljak na nozi. Sela sam i radila, bio je neki sto ,stavila sam čaše, lila je krv tako - rekla je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BOLNA ISPOVEST DARKA LAZIĆA: Mislio sam da je sve košmar, PSIHIČKI SAM PUKAO, plakao sam svakog dana! RAZMIŠLJAO O SAMOUBISTVU?! (FOTO)

Pink.rs

#Magazin In

'