AKTUELNO

Kod njih vlada praznična euforija.

Lepa voditeljka TV Pink koja vodi emisiju ''Svitanje'' Dajana Paunović otvorila je vrata svog toplog i raskošnog doma našoj ekipi za uskršnje praznike.

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG NJENE FOTKE U BIKINIJU USIJALE SU SE DRUŠTVENE MREŽE: Ćerka Siniše Mihajlovića ovom objavom zaludela muškarce širom sveta!

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Dajana nas je u svom domu ugostila sa sinom Dušanom, a njih dvoje su kao pravi domaćini odmah na sto izneli korpu sa ofarbanim jajima. Kao što običaji nalažu, oni su se tucali jajima, koja su zajedno i ofarbali na Veliki petak, a voditeljka je svoj dom ukrasila uskršnjom dekoracijom. Iz našeg uskršnjeg izazova Dajanin naslednik izašao je kao pobednik, a bio je vidno zadovoljan što i ove godine ima najjače jaje.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

U Dajaninom domu vlada praznična euforija, a Uskrs je jedan od njihovih omiljenih hrišćanskih praznika. Kako lepa voditeljka kaže, za nju i njenog mezimca ovaj praznik ima veliki značaj.

- Za mene i mog sina to je lek za dušu. Naročito jer smo non-stop zajedno. Na Veliki četvrtak svake godine kupujemo jaja, koja farbamo na Veliki petak. S obzirom na to da Dušan voli da ih lupa, uvek kupim dva kartona - rekla nam je voditeljka i dodala:

Foto: e-stock/Mirko Rodić

- On se tome najviše raduje, a primetila sam da ima i borbeni duh. Bitno mu je da pobedi - sa osmehom kaže TV lice i dodaje:

- Dušan i ja svake godine za Uskrs idemo kod moje mame na porodični ručak. Posle toga uglavnom idemo kod prijatelja. Deca se igraju, razmenjuju uskršnje poklone, a i mi uživamo - rekla je Paunovićeva.

Autor: Pink.rs

#Dajana Paunović

#Uskrs

'