AKTUELNO

Nije joj svejedno dok gleda svog bivšeg verenika kako ljubi drugu.

Pre gostovanja u emisiji "Amidži šou" u utora uveče, Aleksandra Subotić i David Dragojević govorili su za "Premijeru". Tom prilikom, zadrugarka koju je verenik prevario pred milionima gledalaca sa Anom Korać priznala je šta sada, posle svega, oseća s njegove strane.

- Ja ne znam, jedino što primećujem je velika netrpeljivost - iskrena je Aleksandra, kojoj nije svejedno dok Davida i Anu gleda kako se ljube.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije mi prijatno, najiskrenije. Nije mi prijatno bilo koga da gledam da se dodiruje, intimizira, a kamoli njih dvoje, ali opet... Ko sam ja da se bunim? Neka im je sa srećom - priznala je Aleksandra.

Poznato je da Biljana Dragojević, Davidova majka ne gleda blagonaklono na vezu svog sina sa Koraćevom, a to previše ne potresa Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

- Nema ona šta da podržava, to je odnos između mene i Ane, tako da ona mora da podrži, to je moj izbor. Mora da upozna, da bi mogla nekom da sudi, a preko novina... I o meni se svašta pisalo, govorile su se za mene notorne laži. Jednostavno, upoznaš osobu i onda sudiš - objasnio je David.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'