AKTUELNO

Naslednica pevačice i densera pre tri godine oprobala se u jednom muzičkom takmičenju gde je svojim talentom privukla veliku pažnju domaće javnosti.

Svi se sećamo legendarne reklame za jedan trgovinski lanac i simpatične devojčice koja u njoj glumi. U spotu koji je snimljen pre skoro 20 godina, devojčica stoji za kasom, a kada joj kasirka daje slatkiš, mama je pita kako se kaže. Ćerka nekadašnjeg estradnog para kao iz topa odgovara ime marketa koji reklamira. Ova reklama odmah je pokupila simpatije gledalaca.

Foto: Printscreen

Pre nego što se oprobala kao pevačica u jednom muzičkom takmičenju, Marinela Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i pevačice Slađe Delibašić, već je imala iskustva na televiziji.

Foto: YouTube screenshot

Marinela je u popularnom muzičkom takmičenju pre oko tri godine pokupila brojne simpatije i stekla dosta fanova. Iako su njeni roditelji najavljivali da će Marinela snimiti album za inostrano tržište, to se ipak nije desilo. Slađina i Đoletova ćerka studira turizam i posvećena je obrazovanju, pa pretpostavljamo da je odustala od estrade uprkos tome što je veoma talentovana za pevanje.

Ovako Marinela izgleda sada:

Autor: M. K.

#Marinela Đogani

#Slađa Delibašić

#par

#pevačica

#ćerka

#Đole Đogani

'