AKTUELNO

Njegov novi hit svi komentarišu.

Posle bržeg, modernijeg i komercijalnijeg zvuka kojim je pridobio još veći broj fanova koji ga redovno prati kako na društvenim mrežama tako i na nastupima širom regiona, popularni reper Nemanja Đerića Đekson, inače bivši učesnik "Zadruge", vratio se svom starom, prepoznatljivom zvuku, a pesmom koju je objavio pre desetak dana uzburkao je domaću javnost.

Foto: YouTube Printscreen/MalahitDigital

Kontroverzni reper je ovaj put bio nikad iskreniji, te je, po svemu sudeći, čitavu svoju priču predočio u stihove koje su mnogi naveli na razmišljanje. Muziku i tekst pesme "Loša reputacija" potpisuje upravo on, a mnogi su u stihovima koji ovih dana svi dele putem društvenih mreža prepoznali dešavanja iz njegovog privatnog života, ali i ona iz prve sezone rijalitija u kom je učestvovao.

Foto: YouTube Printscreen/MalahitDigital

Ti vrlo dobro znaš s kim si se smuvala, svaka moja bivša me je pljuvala, pričaju da izlazim sa k*rvama, zato si me kao tajnu čuvala.  Prati me loša reputacija, kako vodim ljubav videla me cela nacija i to po ko zna kol'ko puta, i ti si naravno sad zbog toga ljuta - deo je teksta Đeksonove nove pesme za koju se svi pitaju kojoj devojci je posvećena, a da li će reper uskoro razrešiti misteriju, ostaje da saznamo.

Poslušajte:

D. T.

#Nemanja Đerić Đekson

'