AKTUELNO

Lepa Novosađanka uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi majke.

Atraktivna manekenka Jovana Švonja i fudbaler Filip Đorđević sitno broje do trenutka kada će se drugi put ostvariti u ulozi roditelja.

U martu 2015. godine Jovana je na svet donela devojčicu kojoj je dala ima Noel zbog čega su je mnogi osuđivali.

Kako li sam samo mogla svom detetu da dam ime Noel, ma sram me bilo! Od toliko Jelena, Jovana, Maja, Svetlana, Radmila, Milica, Leposava i ostalih srpskih imena. Pa možda zato što ne nameravam da ograničim dete upravo na tu Srbiju na koju ste ponosni samo kada neko treba da se ispljuje na osnovu imena koje dodeli svom novorođenčetu. Toliko plitkih, malih i zavidnih ljudi… Ona je moja Noel, moj Božić i daću sve od sebe da odrasta što dalje od te iste Srbije, ne zato što ne volim zemlju u kojoj sam rođena i odrastala, naprotiv (Srbiju volim svim srcem), već zato što su ljudi u njoj iz minuta u minut sve veća goveda koja u tako velikoj i divnoj stvari kao sto je rađanje novog malog neiskvarenog života koriste tako banalnu stvar da bi mogli da šire negativnost. E pa dragi moji, izvolite pa pravite i rađajte decu pa ih nazivajte Miloš, Draža, Ratko, Slobodan… Možda onda budete veći Srbi. I ljudi. A do tada mi sjašite sa grbače, imam dete kome treba da se posvetim. Laku noć - napisala je manekenka tada na društvenoj mreži.

Noel će za dva meseca napuniti dve godine, a manekenka fotografije i snimke svoje naslednice često objavljuje na društvenim mrežama. Jovanini pratioci na Instagramu često komentarišu kako Noel veoma podseća na oca.

Ovako izgleda Jovanina i Filipova mezimica:

Autor: M. K.

#Filip Đorđević

#Fudbaler

#Jovana Švonja

#Manekenka

#ćerka

'