AKTUELNO

Ognjen Nestorović i Tijana Prica će u studiju ugostiti muzičku zvezdu koja se nedavno ostvarila u ulozi majke.

Ovonedeljna "Premijera-Vikend specijal" biće potpuno drugačija, jer će specijalna uskršnja emisija biti posvećena jednoj od trenutno najpopularnijih pevačica na javnoj sceni - Aleksandri Prijović.

Dok smo sa njenim neopsornim pevačkim talentom svi upoznati, Aleksandra vešto skriva detalje o svom privatnom životu i svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je ostala u drugom stanju, Aleksandra se povukla iz medija, a u martu ove godine je sa suprugom Filipom Živojinovićem dobila sina kome je dala ime Aleksandar.

Popularna pevačica će veliki povratak na javnu scenu najaviti ove nedelje upravo u emisiji "Premijera-Vikend specijal", kada će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa do sada nepoznatim detaljima iz njenog života.

Ognjen Nestorović posetio je mesto gde je provela svoje najsrećnije dane u detinjstvu i razgovarao sa njenom proodicom i ljudima koji su joj bili najveća podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kažem joj: "Aleksandra, šta si radila", a ona mi odgovara: "Mama, koncert sam imala" - ispričala je Aleksandrina mama Borka Mihajlović o njenom prvom nastupu.

Borka je tokom razgovora sa Ognjenom otkrila i koja je bila prva reč koju je Aleksandra rekla.

- Prva reč koju je progovorila bila je "Neću" - rekla je Borka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nedelje u "Premijera-Vikend specijalu" videćete ekskluzivnu priču o životu trenutno najpopularnije mlade muzičke zvezde,

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon dvogodišnje medijske pauze, u velikom stilu na najradosniji hrišćenski praznik Uskrs, u studio kod Ognjena i Tijane dolazi Aleksandra Prijović.

Sve što do sada niste znali o Aleksandri, reportažu iz njenog rodnog mesta, ali i ekskluzivne snimke sa venčanja sa Filipom, videćete u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 28. aprila tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Premijera-Vikend specijal

'