AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

Sinoć su u emisiji ''Amidži šou'' gostovali bivši partneri Aleksandra Subotić i David Dragojević koji su već neko vreme glavna tema u rijalitiju ''Zadruga 2''. Oni su tom prilikom govorili o svom nekadašnjem, ali i trenutnom odnosu, a jedna tema izazvala je posebnu pažnju.

Naime, voditelj Ognjen Amidžić postavio je pitanje Aleksandri da li bi se pomirila sa Davidom ukoliko jednog dana raskine sa Anom Korać i poželi da se vrati njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da bih ga lopatom najurila - rekla je Aleksandra, a David se nadovezao.

- Ne postoji ta šansa. Ne bi mi bilo uopšte teško kada bi ona našla nekog - rekao je Dragojević, a kada je Aleksandra progovorila o novom dečku, David se pogubio.

Foto: TV Pink Printscreen

- On ne zna da li ja imam nekog. Ja ne znam da li je to ljubomora ili sujeta. Ne znam da li on želi da ja sedim u rijalitiju, plačem i patim za njim ili mu ipak smeta taj neko, on je totalno kontradiktoran i nejasan. On mene provocira kako ja posle njega neću imati nikog. Ja sam mislila da neću moći nikog da našem jer sam te volela najviše na svetu, ali sam skapirala kakvo si smeće, ali se nadam da ću naći i da zaslužujem nekog mnogo boljeg od tebe - rekla je Aleksandra u emisiji ''Amidži šou''.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'