AKTUELNO

Prisetili se njihove velike ljubavi!

Nekadašnji ljubavnici i aktuelni učesnici rijaliti programa "Zadruga 2", Aleksandra Subotić i David Dragojević gostovali su u emisiji "Amidži Šou", a tom prilikom su voditelju, Ognjenu Amidžiću otvorili dušu i ispričali kako je izgledala njihova ljubavna priča pre rijalitija.

Bili smo godinu i po dana zajedno. Sve te stvari koje smo radili, radili smo zajedno. Ne mogu da kažem da je nikad nisam voleo, bio sam zaljubljen. Planirali smo dete. Dolazilo je do gušenja kada treba da izađem sa svojim prijateljima, ona nije htela to da menja. Ona proverava moj Instagram - kaže David.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra se osvrnula i na to što ju je bivši dečko ostavio zbog, takođe aktuelne zadrugarke Ane Korać, ali i priznala da je nekada bila naporna u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OSTALA ZATEČENA KAD JE ČULA OVO PITANJE! Ovakvu reakciju Ane Bekute niko nije mogao da očekuje! Evo sa kojim političarem bi zamenila Mrku! (VIDEO)

Kao da ima masku i živi u nekoj iliziji. Svi su svi videli, svi su videli šta si napravio. On je imao faze, kad je hteo da luta. On je želeo da bude sa mnom. Imala sam trenutke kada sam bila prenaporna - priznala je Aleksandra.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'