AKTUELNO

Bajić je otkrio da je Pervić trebalo da zaigra glavnu ulogu u seriji koja bi trebalo da se snima ovog leta.

Glumac Igor Pervić preminuo je posle teške bolesti u 52. godini u Beogradu, a njegova smrt je duboko potresla javnost u Srbiji, a posebno one koji su ga lično poznavali i s njim sarađivali.

PROČITAJTE JOŠ: POTRESNA ISPOVEST BIVŠE ŽENE IGORA PERVIĆA: Krio je od mene da je bolestan, zadnji put smo se čuli za Božić! OSTALI SMO ZAUVEK PRIJATELJI!

Foto: e-stock Aleksandar Bačlija

Povodom Pervićeve smrti, glumac i scenarista Radoš Bajić je evocirao uspomenu na vreme kada je Igor bio velika nada srpske glumačke scene.

- Pokojnog Igora Pervića sam kao mlađeg kolegu na početku njegove karijere uočio kao naočitog momka. Visok, stasit, markantan, oštrih crta lica, sa posebnim šarmom i harizmom koju traži film - sa svim što kamera voli, sa sjajnim predispozicijama da postane uspešni filmski glumac - počinje priču Radoš i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Nažalost, umesto uloga po kojima se očekivalo da se nametne javnosti, u prvi plan su stizale užasne informacije o njegovoj borbi sa najvećim porokom današnjice. Ne sećam se kada - do mene je stigla vest da je pobedio i sebe i zlo koje ga je obuzelo, da se iščupao iz kandži droge - kaže Bajić i otkriva da je sa pokojnim Pervićem sarađivao pre samo nekoliko meseci, kao i kako se on tada ponašao.

- Bio sam veoma srećan kada sam ga prošle jeseni video u kastingu naše serije ''Šifra Despot''. Bio je nasmejan, srdačan, blag i veoma dobro je odigrao svoju ulogu. Iskreno sam bio srećan zbog njega. Mladi reditelj Đorđe Stanimirović je planirao da mu poveri veliku ulogu u seriji koju počinje u junu da snima za našu produkciju. Šokiran vešću o njegovoj smrti, veoma ga žalim. Neka počiva u miru - rekao je Radoš Bajić.

Autor: Pink.rs

#Radoš Bajić

'