AKTUELNO

Mislila je da je akutno oboljenje!

Pevačica Ivana Pavković dugo je imala dermatoloških problema, a sada je njenoj muci došao kraj. Naime, ona je imala problem sa licem, a u pitanju je bila koprivnjača. Ona je u početku mislila da je bolest kratkotrajna i da će brzo proći, ali je kasnije ustanovila da nije tako.

Foto: Instagram

Izvor blizak pevačici otkrio je i da je ona zbog koprivnjače morala da otkaže nastupe i snimanja emisije, jer bi se alergija javljala kada god bi nanela šminku.

Ivani se pojavila alergija na licu pre oko godinu dana i u početku je mislila da je to akutno i da će brzo proći. Međutim, zdravstveni problem je postao hroničan i ona se zbog toga veoma loše osećala. Taj problem ju je sprečavao da se bavi svojim poslom, nije mogla da snima emisije i da ide na nastupe, jer bi se alergija javljala kada bi nanela šminku na lice. To je u potpunosti promenilo njen život - rekao je izvor.
View this post on Instagram

💋

A post shared by Singer🎤 (@ivanapavkovic) on

I sama pevačica je potvrdila ovu priču, rečima da se sada otarasila ovog problema i da konačno može da se vrati svojim nastupima.

Nemam više alergiju, hvala Bogu. Išla sam na akupunkturu neko vreme i nakon toga je to nestalo, ali nisam sigurna da li mi je to pomoglo ili je problem sam po sebi nestao. U svakom slučaju, sada sam mirna i mogu opet bezbrižno da se bavim pevanjem - istakla je Ivana.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD NE RECI NIKAD! Lukas PROGOVORIO o pomirenju sa Sonjom! (VIDEO)

Pink.rs

#Ivana Pavković

'