AKTUELNO

Serija "Državni službenik", subotom od 21 čas na TV Pink

Trilerski zaplet su osmislili Dimitrije Vojnov i Predrag Gaga Antonijević u slučaju Tihomira Todorovića (Nebojša Ilić), koga je državna služba predala Rusima na čuvanje, a videćete ga u četvrtoj epizodi serije “Državni službenik”, u subotu od 21 čas na TV Pink.

Ovaj iskusni dvojac nam uvlači i malo ljubavnih problema u priču, jer će Ana (Vaja Dujović) pronaći knjigu sa posvetom koju je je njen suprug Lazar (Milan Marić) poklonio saradnici iz američke ambasade, Milici (Sonja Kolačarić), što će joj otvoriti sumnju o preljubi. Ana pokreće svoju amatersku istragu da vidi da li je muž vara.

Foto: Promo

Sve ovo, međutim, prolazi mimo Lazara čiji je poslovni život u haosu. Osim što brine zbog Maje (Nina Nešković), koja je traumatizovana posle prethodnog zadatka, on dobija i gotovo nemoguću misiju - da uspostavi nadzor nad Slavkom (Nenad Jezdić), Ajatolahovim (Goran Grgić) glavnim igračem u Srbiji. Sama Služba dobija zahtev od američkih kolega da im pomogne oko islamističke mreže u Sandžaku i spremaju rizičan plan koji treba da sprovede Lazareva grupa, što se njemu ni malo ne dopada.

Foto: Promo

Da li će uspeti da se izvuče iz ove nezavidne situacije, otkriva nam serija o kojoj se priča – “Državni službenik”, na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji - TV Pink, subotom od 21 čas, i premijerno nedeljom u isto vreme na kablovskom kanalu SuperStarTV.

Pink RS

#Državni službenik

#Predrag Gaga Antonijević

#Televizija Pink

#serija

'