AKTUELNO

Tuga za kraljem narodne muzike ne jenjava!

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a ni posle dva meseca se bura oko ove tragedine ne stišava. Njegova udovica, Gordana Šaulić posetila je njihovog kuma Slobodana Bobija Stojadinovića, koji je tog kobnog dana bio u vozilu sa Šabanom i njegovim klavijaturistom, Mirsadom Kerićem, koji je takođe nastradao.

Foto: E-stock, Pink.rs

Stojadinović trenutno boravi u jednoj bolnici u Beču, a Gordanin prvi susret sa njim posle nesreće bio je izuzetno bolan. Šaulićeva udovica nije mogla da se smiri kada je videla Slobodana u postelji, a kako on sam ističe izgledalo je kao da ponovo prolazi kroz istu tugu, kroz koju je prolazila kada je dobila vest da je Šaban nastradao.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Pink.rs, e-stock Mirko Rodić

Slobodan je ispričao i da se sa kumom nije čuo čitava dva meseca, jer je znao da će njegov poziv Gordani jako teško pasti.

Nismo se čuli skoro dva meseca, javljao sam se samo Saneli. Ona je muški podnosila naše razgovore zbog mene, iako sam osećao da bi urlikala od bola. Zato s Gocom nisam smeo da se čujem. Ona me je, naravno, svaki dan zvala, ali sam se ja plašio da joj se javim. Nisam joj ni pisao. Razmišljao sam i o našem susretu, bio sam u neizvesnosti kako ćemo se ponašati. Međutim, ona je u subotu došla u Beč - ispričao je Slobodan i dodao:

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

I nisam mogao da joj odgovorim. Međutim, naš zajednički prijatelj Zoki, koji je uvek za Šauliće i mnoge druge kolege bio tu, pozvao me je i pitao da se vidimo na minut jer je u prolazu. Stvorio se brzinski. Mislio sam da će s još jednim kolegom doći, kad ono ulazi moja Goca i plače na sav glas - otkriva Bobi, kome je srce htelo da pukne od tuge i bola jer iako je prikovan za krevet, hteo je da iskoči iz njega kad je nju ugledao.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Gordana se jako potresla kada je videla kuma prikovanog za krevet, a čak je moralo da reaguje i bolničko osoblje.

Majko sveta, ne mogu da opišem taj tužni trenutak koji kao da je trajao pet sati, a ne pet minuta.  Doktori su ih bukvalno oterali. Goca je bila van sebe. Urlikala je. Otišla je, a meni je bilo još teže. Rekla mi je: "Toliko mi je teško, ali i drago, jer kao da sam mog Šabana videla" - rekao je Stojadinović.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović, Novosti

PROČITAJTE JOŠ: PODSTIČEM ŽENE NA RAZVOD! Komentar Nataše Bekvalac izazvao PRAVU POMETNJU u javnosti, a evo ŠTA JE ONA IMALA DA KAŽE! (VIDEO)

Pink.rs

#Gordana Šaulić

#Slobodan Bobi Stojadinović

#Šaban Šaulić

'