AKTUELNO

Uspomene iz starog porodičnog albuma vratile su je u detinjstvo kada je, kao i sada, zračila i plenila svojom energijom.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve "Zadruge", zasigurno je najveća zvezda koju je iznedrila prva sezona rijalitija - nakon trijumfa u istom, Kija je uplovila u muzičke vode, snimila nekoliko pesama, izdala knjigu, postala članica žirija "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica - All Stars", dok se za njene nastupe širom Srbije i dijaspore uvek traži karta više.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Čini se da joj je zvezdani put odavno zapisan, sudeći po njenim fotografijama iz detinjstva - od malih nogu privlačila je pažnju na svakom koraku i svi su znali da će jednog dana postati zvezda, što se na kraju i obistinilo. Kija je listala porodični album i pronašla fotografiju iz davne 1994. godine, kada je zauzela takav stav da niko nije mogao da skine pogled sa nje.

Odmah se znalo ko je zvezda porodice Kockar-Zeljković - napisala je  Kija u opisu svoje stare fotografije, koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pink.rs

#Kristina Kockar

'