AKTUELNO

Svi su plakali od smeha!

Pevačica Edita Aradinović gostovala je u emisiji "Amidži Šou", a tom prilikom je sa gledaocima podelila kako je izgledao njen prvi poljubac, koji se desio na kraju osmog razreda.

Bilo je, šta da kažem, veš mašina. Sećam se da je bio klempav, jako klempav. Nećemo da ga vređamo, čovek je živ. Sećam se da je nosio traku non-stop, a ja nisam znala razlog. Na jednoj klupici smo se poljubili. Kraj osmog razreda je bio. Kada smo se treći put videli, tada je skinuo traku, nisam ga prepoznala, bio je ošišan na ćelavo i uši... - ispričala je Edita.

Foto: TvPink Printscreen

Na ovu priču niko u studiju nije ostao ravnodušan, pa su svi kao iz topa prasnuli u smeh. A onda je došao red na Katarinu Grujić koju je kako i sama kaže bilo jako sramota kada se prvi put poljubila sa dečkom.

Ja sam bila sedmi razred, on je bio osmi. Poljubili smo se jednom. Onda sam ja narednih sedam dana bežala od njega, jer me je bilo sramota da se poljubim u školi pred drugim ljudima. Više se nikada nismo poljubili - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI UČESNIK EVROVIZIJE TVRDI: Ljudi u Srbiji nisu ludi za Nevenom Božović! Pošaljite Anastasiju, sigurno pobeđuje! (FOTO)

Pink.rs

#Amidži Šou

'