AKTUELNO

Seriju 'Državni službenik' gledajte svake subote od 21 sat na televiziji Pink!

Serija 'Državni službenik' počela je da se emituje pre nekoliko nedelja na televiziji Pink i pobrala je velike simpatije publike, koja iz subote u subotu prati avanture svih likova koji krase ovaj sjajni tv program. Jedna od glumica koja je deo ove fantastične krimi-drame je i Milena Radulović, koja tumači lik analitičarke u BIA (Bezbednosno-informativnoj agenciji).

Foto: Pink.rs

Za portal Pink.rs Milena je otkrila kakvo je bilo njeno iskustvo na snimanju ove serije, čija je poslednja klapa prve sezone pala pre nekoliko dana.

Iskustvo je bilo fenomenalno, zato što je to fenomenalna priča i mislim da nešto takvo nije viđeno još na ovim prostorima, u pitanju produkcijskog kvaliteta i samog scenarija. Naravno, tu je i uigrana ekipa koja odlično zna da radi svoj posao i svaki dan ispuni humorom i zabavom. Taj miks profesionalnog, preciznog i šale, zabave i kolegijalnosti, to je ono što je sjajno - kaže Milena na samom početku razgovora i dodaje da je popularnost koju je serija postigla nije iznenadila:
Uopšte me nije iznenadila. Ja kad sam pogledala prvu epizodu serije, odmah sam želela da pogledam drugu. I nisam iznenađena, hvala Bogu da se ljudima dopada, pokazuje se kvalitet - iskrena je Milena.

Foto: Pink.rs

Kada je u pitanju glumačka postava ove serije, Milena za njih ima samo reči hvale, ali neke je morala da izdvoji.

Ja ću se ograničiti na naš kolektiv u BIA (smeh). Nebojša Dugalić je stvarno sjajan, a ne bih izostavila ni Radovana (smeh). Ne bih izostavila nikoga, stvarno je sjajna glumačka postava, nekako me oduševljava kod ove serije što nema praznog mesta, nema slabog mesta po pitanju glume i po pitanju priče - kaže Milena.

Foto: Pink.rs

Nismo mogli a da je ne pitamo šta gledaoci mogu da očekuju od lika koji ona tumači, a tokom davanja odgovora otkrila je jednu tajnu koja će oduševiti sve.

Njega nema tako mnogo, to je negde sporedni lik koji će tek u drugoj sezoni dobiti neki veći značaj. To je jedna mlada, sposobna žena, što se može zaključiti i po tome da je analitičarka u BIA, što je jedna od najvažnijih pozicija tamo, a tako je mlada dospela tu. Mogu da otkrijem da će joj se dogoditi ljubav na poslu, uskoro (smeh). Ne znam da li sam se sad prevarila što sam otkrila (smeh) - zaključila je Milena.

Foto: Pink.rs

Ceo intervju sa Milenom možete pogledati u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu portala Pink.rs, a svake subote od 21 sat možete pratiti nove epizode serije "Državni službenik" na televiziji Pink.

Autor: N. Vujčić

#Državni službenik

#Intervju

#Milena Radulović

#serija

'