AKTUELNO

Ne dozvoljava da bilo šta utiče na njega.

Zoki Šumadinac, pevač i internet senzacija, gostovao je ove nedelje u emisiji "Kontravizija" kod autora i voditelja Lava Pajkića. U studiju je govorio o svojim muzičkim planovima, ali je udelio i par ljubavnih saveta mladom voditelju.

Foto: TvPink Printscreen

Ključ ljubavi je da voliš sebe. Moramo voleti sami sebe najviše na svetu, jer ukoliko voliš sebe, onda tu ljubav kanališeš prema partneru ili prema prijateljima, porodici... Ukoliko je čovek prazan i voli druge, a sebe zapostavlja onda tu nema ljubavi, onda je to neka vrsta koristi ili s*ks mašina - objasnio je Zoki.

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ PUT PRISTAO JE DA GOVORI O PRIVATNOM ŽIVOTU! Čola otvorio dušu u Premijeri: Ovako je izgledalo njegovo momačko veče, a tek da čujete priču o VENČANJU! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Šumadinac je pričao i da se ne stresira previše jer to loše utiče na njega, ali i da je nekada potrebno napraviti budalu od sebe jer je to dobro i poželjno za šou.

Stres ubija i telo i dušu, tako da ja ne dozvoljavam da bilo šta utiče na mene, ni komentari ni stresan posao. Ti znaš kako javan posao može da bude stresan. Ne treba sve shvatati ozbiljno, ovo je sve šou program, celokupna estrada. Treba da uživamo, neki put praviti budalu od sebe, zašto da ne - rekao je Šumadinac.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Kontravizija

#Zoki Šumadinac

'