AKTUELNO

Bili su u vezi pre deset godina.

Naša legendarna pevačica Vesna Zmijanac pojavila se protekle noći na proslavi drugog rođendana emisije "Ekskluzivno", koja je jedna od omiljenih emisija o poznatima na televiziji Pink.

Foto: Pink.rs

Vesna je došla u elegantnoj crnoj odevnoj kombinaciji, sa bisernom ogrlicom, a mnogi su primetili da izgleda veoma zadovoljno i ispunjeno.

Razlog ovakvom raspoloženju otkriven je nešto kasnije tokom noći. Naime, pevačica se cele večeri nije odvajala od svog bivšeg dečka, opersog pevača Nikole Mijailovića.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

PROČITAJTE JOŠ: SAMO JE POBEDA DOLAZILA U OBZIR! Naša hrabra Dea Đurđević otkrila o čemu je razmišljala tokom oporavka u bolnici! (FOTO)

Zmijančeva i Nikola su bili zajedno 2009. godine, nakon čega su raskinuli, ali su ljubavne varnice ponovo podgrejali 2014. godine. Međutim, veza ni tada nije opstala, ali su njih dvoje ostali prijatelji, što su potvrdili i na proslavi rođendana emisije "Ekskluzivno". Vesna i Nikola su cele noći sedeli pripijeni jedno pored drugog, smejali se i razgovarali, a ovo druženje im je očigledno veoma prijalo.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

R. L.

#Vesna Zmijanac

'