AKTUELNO

Voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro" na RTV Pink, Dea Đurđević, poslala odličan primer svima kako se treba ponašati i razmišljati u najtežim životnim momentima.

Naša hrabra koleginica, voditeljka jutarnjeg programa RTV Pink "Novo jutro", Dea Đurđević, uspešno se oporavlja od saobraćajne nezgode koju je doživela pre dva meseca kada je na nju naleteo autobus.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

PROČITAJTE: PUN KO BROD! Petar Grašo postao MILIONER zahvaljujući poslu za koji je retko ko znao da se bavi! (FOTO)

Dea je ove nedelje, nakon svega što ju je zadesilo, imala i svoje prvo TV gostovanje na najgledanijoj televiziji u ovom delu Evrope u centralnoj informativnoj emisiji "Nacionalni dnevnik".

Koliko je hrabra govori i činjenica da nije klonula duhom nakon svega, već je uspela da zadrži svoju pozitivnu energiju po kojoj je prepoznatljiva i tako poslala sjajnu poruku i primer svima kako se treba ponašati u teškim životnim momentima.

Mogućnost da umrem nije bila opcija. To nije smelo ni da se pomene. Razmišljala sam pozitivno, kao i ljudi oko mene. Samo je pobeda dolazila u obzir. Samo jedno sam razmišljala - da moram da pobedim - rekla je hrabra voditeljka TV Pink Dea Đurđević i time otkrila o čemu je razmišljala tokom bolničkih dana.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Dea se polakao vraća svakodnevnim životnim aktivnostima, a nedavno je uslikana kako sa velikim osmehom na licu šeta parkom, ali i kako sa svojom majkom Nensi Dodevski i verenikom Mladenom Mijatovićem večera u jednom prestoničkom restoranu.

Pink.rs

#Dea Đurđević

'