AKTUELNO

Ovo joj je bila najveća životna lekcija!

Poznata pevačica Katarina Grujić je prošla pravu dramu nakon koje je shvatila šta joj je najbitnije u životu. Ona je priznala da joj nije bilo svejedno kada je saznala da hitno mora da operiše glasne žice i da od tada mnogo više vodi računa o svom zdravlju koje je stavila na prvo mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Meni jeste zdravlje najbitnije. Kad sam bila mlađa nisam vodila računa, ali kad mi se dogodio peh da sam morala da idem na operaciju glasnih žica i kada je oporavak trajao jako dugo, ja sam presekla u svojoj glavi i odlučila da neću sebe dovesti u tu situaciju. Meni se glas nije vraćao devet meseci, to je bio jako težak period za mene i nadam se da se više neće ponovititi - objasnila je pevačica.

Jedan od njenih glavnih aduta je svakako glas koji prija širokoj narodnoj masi, a dokaz tome su milionski pregledi na Jutjubu kada su u pitanju njene pesme, ali i velika posećenost na nastupima.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Katarina je objavila album ''Jača doza mene'' prošle godine koji je prošao i više nego odlično kod publike, a sada se čeka njen novi projekat.

Pročitaj više: PONOSNA MAMA! Ivana Selakov objavila fotografiju sa ćerkom, a ovaj prizor raznežio je mnoge! (FOTO)

Pink.rs

#Katarina Grujić

'