AKTUELNO

Danima se žalio da ne može da diše, da spava i da se zamara.

Muzičar Dragan Stojković Bosanac završio je u bolnici, a njemu je odmah urađena operacija srca. Bosanac je trenutno smešten na odeljenju intenzivne nege, a kako izvori navode njegova operacija je prošla dobro.

Stojković je operisao srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a sve ovo potvrdio je i doktor Milovan Bojić, koji je direktog ovog instituta.

Tačno je da je Dragan Stojković Bosanac na našem institutu. Operisan je i odlično se oseća. Juče je urađen operativni zahvat, a trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Reč je o hirurgiji na srčanom zalisku i sve što mogu da vam kažem jeste to da je sve uspešno i dobro završeno - izjavio je Bojić.

Inače, Bosanac ima 66 godina, a početkom meseca javio se lekarima u ovoj ustanovi, kada je osetio prve tegobe. Tom prilikom on se doktorima žalio da se često zamara, da ne može da spava i da ima gušenja.

PROČITAJTE: IMA MOTEL, BENZINSKU PUMPU I NEKOLIKO STANOVA, ali graca u kreditima! Halid Bešlić živi od kirije i otkriva: U to sam ušao da bih osigurao penziju! (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandra Džidža Stojković

'