AKTUELNO

Da li će odgovoriti!

Pevačica Aleksandra Prijović porodila se pre nešto više od mesec dana i na svet donela svoje prvo dete, sina kome su njen suprug Filip i ona dali ime Aleksandar. Pevačica je prvih nekoliko nedelja provela uz sina i navikavala se na novu ulogu mame, ali je rešila da obraduje svoje fanove.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Naime, ona je objavila fotografiju sa suprugom uz koju je stavila veoma emotivan opis, ali i objavila da se uskoro vraća na muzičku scenu.

Poslednjih 10 meseci ćemo zauvek pamtiti... Prošli smo kroz najlepše trenutke u našim životima... Uživamo u odmoru koji traje još nekoliko dana, a onda sledi povratak na posao! Pesme su spremne i očekujte puno lepih iznenađenja. Družimo se od jula sa novom energijom i puno ljubavi. Voli vas Aleksandra - napisala je pevačica.

I dok su se mnogi obradovali njenom povratku, ima onih kojima se to ne dopada, pa je tako jedan fan Aleksandri poručio "Čuvaj bebu, posao neće pobeći". Ipak, izgleda da se pevačica ne obazire na ove komentare, već vredno radi na novim pesmama koje će sigurno biti nešto potpuno drugačije od onoga na šta smo od nje navikli.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Prijović

'