AKTUELNO

Svoj komentar dao je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na Pinku.

Glumac i voditelj Milan Kalinić bio je jedan od aktera tuče do koje je došlo sinoć, na utakmici između Crvene zvezde i Partizana. Sve se odigralo u VIP loži, a fotografije incidenta, u kom je jedan od navijača završio krvave glave, preplavile su domaće medije.

Foto: Pink.rs

Kako bi stao na put spekulacijama, Kalinić se danas uključio u emisiju "Premijera - Vikend specijal" gde je otkrio da je dobro, a potom istakao da nije bio inicijator sukoba, već da je u isti uleteo kako bi odbranio svog prijatelja, te da je to bila njegova reakcija na agresiju napadača.

- Dobro sam. Svako nasilje treba osuditi. Ceo život se trudim da izbegnem to... Nekada dođete u situaciju kada dođete do zida i kad morate da odreagujete. Desi se situacija kada moraš da odgovoriš na bahatost. Nisam ja bio učesnik sukoba, ali sam uleteo u sukob, jer je bio u pitanju moj najbolji prijatelj - pričao je Milan, a potom podvukao:

Foto: Pink.rs

- Nasilja nije bilo sa moje strane, to je bio odgovor na nasilje. Jedno ponašanje totalno primitivno, bahato, agresivno... Ja na svaku utakmicu idem sa svojim sinom, sreća pa ga sada nisam poveo - izjavio je Kalinić u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pink.rs

#Milan Kalinić

'