AKTUELNO

Vezao je pojas, a potom poslao jasnu poruku.

Pevač Darko Lazić izazvao je revolt svojih pratioca jednim snimkom na Instagramu na kojem se jasno vidi da ni on, ni njegova trudna verenica Marina Gagić nisu vezali pojas tokom vožnje svojim brzim četvorotočkašem. Usledila je lavina negativnih komentara, budući da je folker jedva izvukao živu glavu u teškoj saobraćajnoj nesreći krajem oktobra prošle godine, a zbog toga što ni posle svega ne poštuje saobraćajne i bezbednosne propise, fanovi su zaključili da se, po svemu sudeći, nije opametio.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Međutim, Darko je rešio da ih demantuje - on je snimio novi video, ovaj put sa uredno vezanim pojasom. Raspevani pevač pokazao je svoj pojas, a onda uputio poruku svima da ne treba da brinu za njega i Marinu.

Evo, naravno, vezao sam se! Pozdrav za sve vas koji to prate, pošto me prozivaju, i mene i moju buduću suprugu što se ne vezujemo. Treba da vas bude sramota, stvarno, šta vi gledate... Jedan veliki pozdrav za sve, vozite sigurno i uvek se vezujte - poručio je Darko.

Podsetimo, pevač je 23. oktobra prošle godine u blizini Brestača doživeo tešku saobraćajnu nezgodu od koje se i dalje oporavlja.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'