AKTUELNO

Sudbina se poigrala sa njima!

Luna Đogani i Marko Miljković jedan su od najintrigantnijih parova najvećeg i  najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Tokom celog njegovog boravka u prvoj sezoni "Zadruge", Miljković je optuživan da mu se sviđa Đoganijeva, te da je zato u lošim odnosima sa njenim tadašnjim dečkom Slobodanom Radanovićem. Marko to nikada nije želeo da prizna, međutim, kada su i on i Luna ušli u "Zadrugu 2", priznali su da se videli nekoliko puta nakog završetka rijalitija, pa ponovo izazvali sumnju da su gajili simpatije jedno prema drugom.

Foto: Pink.rs

Nakon ulaska u vezu posle srpske Nove godine, oboje su priznali da su ipak gajili određena osećanja jedno prema drugom. Osim toga, sada postoji još nešto što imaju zajedničko i što ih povezuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Sloba pre nekog vremena izbacio pesmu "Naivna", sada i Luna i Marko imaju bivše partnere koji imaju pesmu sa istim nazivom. Podsetimo, Ena Popov, Markova bivša devojka, takođe ima pesmu sa istim nazivom. Da li je ovo slučajnost ili postoji nešto iza toga, ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs, Pixabay, Tv Pink Printscreen

Luna je nekoliko puta pohvalila Eninu pesmu, a ostaje da vidimo kako će Marko odreagovati kada bude čuo novi Slobin hit.

Spot za Slobinu novu pesmu možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pročitajte još: ŠTA SE KRIJE IZA MISTERIOZNE PORUKE ALEKSANDRE SUBOTIĆ 'POZDRAV ZA KINU'? Upozorenje za Anu Korać ili čista slučajnost? (FOTO)

Ostanite i dalje uz televiziju Pink!

M.P.

#Ena Popov

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'