AKTUELNO

Ova takmičarka imala je pomoć i podršku svog prijatelja iz "Pinkovih zvezdica - All Stars"!

Posle Darije Vračević i Tatjane Savatić, na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All Stars" izašla je Dunja Jeličić, petnaestogodišnja Beograđanka. Ona je večeras članovima stručnog žirija i milionima gledalaca TV Pink odlučila da se predstavi hitom "Shallow" Lejdi Gage i Bredlija Kupera, koji je mesecima u samom vrhu svetskih top lista.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je čula prve taktove ove pesme, svoju sudijsku stolicu podigla je Kristina Kija Kockar, a odmah za njom i Leontina Vukomanović i Goca Tržan. Ubrzo im se pridružila i Nataša Bekvalac, dok je Milan Stanković svoj glas dao tek posle prvog refrena, tokom kojeg je Dunja Jeličić imala podršku Žarka Pribakovića, u vidu pratećeg vokala. Sve stolice su ostale podignute do kraja nastupa, što znači da je Dunja dobila maksimalnih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

- Jako mi je drago što si izabrala ovu pesmu! Posle Lejdi Gage, koja je prepevala moju pesmu, onda si i ti (smeh) - našalila se Kija na samom početku, a potom nastavila:

- Neki delovi su ti bili visoki, kiksnula si u nekim trenucima, ali ne znam... Ja sam bila ponesena atmosferom. Primetila sam te male sitnice. Jako mi je drago što je Žarko došao da upotpuni doživljaj. Bila si fascinantna, pogotovo u onom delu kad prevevava onaj deo - završila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

- Žarko ti je bio svetla tačka, samo da znaš! Puno ti je pomogao, ne samo pevački, nego je izazvao u tebi i tu energiju što je, mislim, u ovoj pesmi bio glavni problem tebi. Imala si problemčić, ne mogu da shvatim koji, ali mislim da je energetski - zaključila je Nataša Bekvalac, dok je Goca Tržan takođe uočila nepravilnosti u Dunjinom izvođenju, ali joj je celokupan utisak bio sjajan, zbog čega nije povukla svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

- Prepevavala si... I ova priča se priča. Ali, meni je bilo lepo - sažeta je bila Goca.

Kako je Dunja uz Žarkovu pomoć otpevala duet Lejdi Gage i Bredlija Kupera poslušajte u nastavku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Dunja Jeličić

#Žarko Pribaković

'