AKTUELNO

Ne propustite pravi spektakl večeras od 22:30 časova na TV Pink.

Od osmog kruga u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars", u kom je tema slobodna, zvezdice su podeljene u dve grupe, a ove nedelje predstaviće se druga grupa i fantastičnih 11 kandidata, koji će dati sve od sebe da prođu u sledeću fazu takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri će i ovog puta biti strog i pravedan, a doći će i do nesuglasica koje će vas zasigurno nasmejati do suza. Ipak, ono što je najbitnije jeste da su se zvezdice dobro spremile da naprave žurku za pamćenje!

Foto: TV Pink Printscreen

Tatjana Savatić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, Dunja Jeličić, Irina Arsenijević, Milica Ilić, Sergej Pajić, Teodor Marković, Teodora-Tara Stojanović i Valentina Mec spremni su kao zapete puške da vas večeras podignu na noge i prirede spektakl.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato obavezno budite večeras od 22:30 časova uz televiziju Pink i portal Pink.rs jer ćete bez sumnje uživati kao i svakog petka!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'