AKTUELNO

"Ljubav je ključ. Pronađite je u sebi" - poručuje pevačica!

Nataša Bekvalac važi za velikog ljubitelja i zaštitnika životinja, redovna je u akcijama koje se tiču napuštenih kućnih ljubimaca, te je tako nedavno usvojila retriverku Milu sa tri šteneta kojima je kasnije pronašla dom. Nataša je uprkos svim poteškoćama i karakteristikama ove rase, odlučila da Milu zadrži.

Nataša je svojim psima posvetila objavu na Instagramu, a uz srceparajuću poruku ona se i oprostila od svog psa koji je nedavno uginuo.

Danas je dan napuštenih životinja. Donedavno živela sam sa njih dve, sa Jacom i Lanom. Pre par meseci Jaca je zaspala i nije se probudila.18 godina bila mi je najbolja drugarica, uz nju su moje ćerke prohodale, bila je ljubav koju mogu da razumeju samo oni koji 18 godina dele jastuk sa ovakvom njuškom, najdivnijim psom na svetu... U mom srcu živeće zauvek. Mila je retriverka ostavljena na snegu zajedno sa svoja tri šteneta. Nakon što sam njenoj deci našla domove, susreli smo se sa njenim teškim bolestima uključujući i srčanog crva. Dve godine trajala je borba i ona je danas zdrav i predivan pas. Želela sam da je dam, nalazeći opravdanje da je ona pas naviknut na ulicu, da nemam vremena da joj se posvetim (duge šetnje, retriveri vole aktivnosti), da nije vaspitana da bi bila u stanu sa decom, da se linja... A ona... Došavši u naš stan kao da je znala da joj tražim grešku... I nije je napravila... Tražila je samo jedno... Ljubav... Danas, Mila je član naše porodice, potpuno prilagođena životu u stanu, toliko je plemenita i divne naravi, moju decu obožava, Lanu onako... Dakle, Mila ostaje a jedno je sigurno... Ljubav je ključ... Pronađite je u sebi - napisala je Nataša.

Bekvalčeva je napomenula koliko je važno ljubimcima pružiti dom i ljubav, ali i koliko ljubavi psi pružaju nama. Sudeći po tome koliko je lepih i pozitivnih komentara dobila ova Natašina objava, ne sumnjamo da su njeni pratioci jasno shvatili njenu poruku.

PROČITAJTE JOŠ: SEVERINA U DRUŠTVU SVETSKIH FACA: Pevačica se pojavila na crvenom tepihu sa OVIM holivudskim zvezdama! (FOTO)

Pink.rs

#Instagram

#Nataša Bekvalac

'