AKTUELNO

Presrećna porodica!

Protekle subote popularni pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija postali su ponosni roditelji po drugi put. Naime, Marija je na svet donela njihovog sina kome su odlučili da daju ime Sava.

Foto: Pink.rs

Srećan par sa Marijinom ćerkom iz prvog braka danas je napustio Institut za neonatologiju sa sinom u rukama, a osmeh im nije silazio sa lica. Inače, oni su po naslednika došli u velikom stilu - u limuzini.

Pa šta da kažem, dobili smo sina Savu, stigao je kao terminska beba, deveti mesec, ali opet je završio na Institutu, ćerkica je bila tri meseca, on je verovatno na porođaju se malo nagutao plodove vodice, pa su morali da isprate na plućima šta se dešava, ali eto posle nekoliko dana stiže kući. Liči na mamu, ćerka je ista ja, a Sava vuče na majku - rekao je Marko i otkrio kako je njegov sin dobio ime:
Ja sam pričao to, starac Sava Studenički, koji se upokojio, me je zamolio još pre pet godina da kad budem imao sina dam ime Sava. Meni je Dorotea ukrala svu ljubav, ćerkica je, maza, evo sin sada, videćemo, to je i za mene neko novo iskustvo, novopečeni sam otac muškog deca, pregovaram već za dalje, ali nije još vreme za pregovore za sledeće dete. Za sad je krevetac kod nas u sobi, pa kad bude malo stasao ići će kod sestre u sobu. Veće slavlje će biti kada se Marija oporavi, pa ćemo videti.

Foto: Pink.rs

Pevačeva supruga Marija nije znala da će po sina doći limuzinom.

I ja sam bila iznenađena. Nisam znala. Ma, kad idemo po njega, svejedno, i peške da smo došli - rekla je kratko Marija.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, par već ima ćerkicu koja nosi ime Dorotea, a nema sumnje da je Sava doneo radost u porodicu. Kako je sve izgledalo i šta su pevačeva supruga i on rekli pogledajte u nastavku.

Autor: M. S. / N. V.

#Marko Bulat

'