AKTUELNO

Nekada su bile u dobrim odnosima, a onda zaratile.

Stanija Dobrojević šokirala je sve kada je pred širokim auditorijumom na najbrutalniji način iznela niz uvreda i pogrdnih reči na račun popularne pevačice Sandre Afrike. Povod takvih reči, kako je objasnila Dobrojevićeva, jeste njen bivši dečko Vladimir Tomović sa kojim je Sandra napravila fotografiju tokom njenog gostovanja na jednoj od prethodnih žurki u Beloj kući.

Tokom prošle noći zadrugare je zabavljao popularni reper Vuk Mob koji je sa Stanijom izveo numeru koju u originalu peva Sandra, što je iznenadilo sve.

PROČITAJTE JOŠ: PLJUVALA JE SANDRU AFRIKU, a sada je uradila nešto ZBOG ČEGA ĆE SE GORKO KAJATI! Stanija će ovo morati da objasni svima! (VIDEO)

Sukob između Stanije i Prodanovićeve datira još odranije, ali izgleda da nije uvek bilo tako. Naime, Vuk Mob je napravio fotografiju na kojoj mu društvo prave upravo ove atraktivne devojke. Očigledno je da su njih dve bile u dobrim odnosima, ali onda se desilo nešto što samo one znaju, a što je uticalo na to de se više "ne vole". Ulje na vatru je dolilo i to što se Sandra fotografisala sa Vladimirom, a kako je Stanija rekla, to je ona njoj uradila iz inata.

Foto: Privatna arhiva

Pogledajte u nastavku teksta video-prilog kako je Stanija podigla atmosferu u kazinu kada je otpevala pesmu Sandre Afrike.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Sandra Afrika

#Sandra Prodanović Afrika

#Stanija Dobrojević

#Vuk Mob

#Zadruga 2

'