AKTUELNO

Bio je jedan od kandidata za Borinu ženu.

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" bilo je nikad urnebesnije kada je u studio ušla Naida, odnosno Franc Ferari, nesuđena devojka Bore Santane, koja je bila jedna od njegovih potencijalnih žena kada je bio konkurs u "Zadruzi 2" i transvestit, odnosno muškarac koji je obučen kao žena.

Foto: TvPink Printscreen

Franc je otpevao pesmu Seke Aleksić "Da sam muško smo jedan dan", a gosti u studiju su uživali, čak i zaigrali sa njim. Nakon toga, Bora je saznao da je devojka koju je ljubio u obraz u "Zadruzi 2" pre nekoliko meseci, zapravo muškarac iz Sarajeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kada smo bili u Šiša baru, ja sam hteo da je uhvatim za struk, ona se pomerila. Kad sam je cokio na blic, nije mi bilo žao. Kada sam sto posto bio siguran da je muško, odlučio sam da idem do kraja. Rekao sam joj da skine bundu - prisetio se Bora perioda kada je Franc bio jedan od njegovih kandidata za suprugu.

Foto: TvPink Printscreen

Franc je istakao da se sa Borom poljubio u "Zadruzi 2" i da su oni tada napravili odličan šou.

Tačno je da smo se poljubili, Bora nije znao. Moje ime je Franc Ferari, dolazim iz Sarajeva. Predstavio sam se kao Naida za rijaliti "Zadruga" - rekao je Franc.

Pink.rs

#Amidži Šou

'