AKTUELNO

Priredio veliko slavlje!

Voditelj rijaliti programa "Zadruga 2" Milan Milošević, ove večeri slavi rođendan u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, a tom prilikom gala proslavu su uveličali njegovi mnogobrojni prijatelji sa javne scene.

Foto: Pink.rs

Među poznatim zvanicama našla se pobednica prve sezone "Zadruge" i članica žirija "Pinkovih zvezdica - all stars" i "Pinkovih zvezda" pevačica Kristina Kockar, inače jedna od Milanovih najboljih prijateljica, sa svojom majkom Nadicom Zeljković i kumom Vanjom Ibrahimović.

Foto: Pink.rs

Takođe, na rođendan poznatog voditelja stigla je i pevačica Teodora Džehverović, koja je zajedno sa Milanom i Kijom živela zajedno u "Zadruzi" prošle godine, gde su sklopili savršeno prijateljstvo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na Milanovo slavlje došli su i Sonja i Nikola Lazetić, pevačica Mira Škorić, kao i učesnica prve sezone "Zadruge" pevačica Andrijana Radonjić sa novim dečkom Mladenom. Među zvanicama su i pevačice Jana Todorović, Katarina Živković, Jovana Tipšin i Stoja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Za ovu svoju glamuroznu proslavu, u ambijentu koji je prelep i besprekorno dekorisan, voditelj je odlučio da obuče crno elegantno odelo, a dok je pozirao ispred našeg fotografa, Milan Milošević nije skidao osmeh sa lica.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: PROCURIO SNIMAK! Jeleni Karleuši makazama BRUTALNO SEKU KOSU SA GLAVE! (VIDEO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

'