AKTUELNO

Žurka počinje za nekoliko sati.

U rijaliti programu "Zadruga 2" za svoje ukućane Veliki šef svakog utorka organizuje žurku, tokom koje stanari Bele kuće uživaju u odličnom provodu i izobilju hrane i pića, uz najveća imena sa naše muzičke scene.

Foto: e-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs, Unsplash

Ove noći zadrugare će zabavljati reper Vuk Mob, pevač Amel Ćeman Ćemo i DJ Đoliks do ranih jutarnjih časova. Vukov dolazak izazvaće najveću reakciju kod Lune Đogani, s obzirom na to da oni nisu u dobrim odnosima i da je Vuk tokom prošle sezone podržavao Kristinu Kiju Kockar.

Žurka će početi za nekoliko sati, a pre ulaska na imanje, Vuk Mob je komentarisao mladu blogerku, kao i kako očekuje da će izgledati njihov susret.

Foto: RTV Pink

Radujem se druženju sa zadrugarima. Iskreno nisam bio u prijateljskim odnosima sa Lunom, ali ja sada stvarno nemam ništa protiv nje. Videćemo biće šta će biti, ja ću se svima javiti - rekao je Vuk Mob.

PROČITAJTE: SKANDALOZNO! David nasrnuo na Aleksandru, pa napravio POTPUNI HAOS U BELOJ KUĆI! Histerisao i urlao, obezbeđenje moralo da reaguje! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, reper je imao i afere sa pojedinim zadrugarkama, a u medijima su se pojavljivale informacije da je bio u vezi sa Marijanom Zonjić. Videćemo da li će se njih dvoje pozdraviti, ili neće.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Vuk Mob

'