AKTUELNO

Nakon uspešnih nastupa širom regiona, Maya Sar zakazala je koncert u prestonici Srbije.

Poznata kantautorka Maya Sar po prvi put će održati koncert u srpskoj prestonici 22. februara u Pozorištu na Terazijama, u sklopu svoje turneje “Live in Theatre”. Koncert u Beogradu uslediće nakon uspešnih gala koncerata u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici, a Maya ne krije da se raduje zbog toga što će se po prvi put družiti sa beogradskom publikom.

Foto: Aida Redžepagić

Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vredno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za ovaj nastup. Nakon uspešne turneje “Live in theatre” koju smo imali u teatrima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regionu gde ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti, i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mesta - rekla je Maja Sar.

Foto: Promo

Obožavaoci domaće pop muzike i te kako su upoznati sa dosadašnjim radom ove kantautorke koja je publiku širom regiona osvojila već 2010. godinu prvim singlom "Nespretno". Maya je, takođe, inicijator i regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice "Moj je život moja pjesma" i autor istoimene pesme, koju je otpevala sa Karolinom Gočevom, Ninom Badrić i Aleksandrom Radović.

Maya je 2012. godine učestvovala i na Evroviziji, kada je Bosnu i Hercegovinu predstavljala autorskom numerom "Korake ti znam", koja je danas jedna od najizvođenijih numera na muzičkim takmičenjima na Balkanu.

Autor: D. Tanasijević

#Maya Sar

#Pozorište

#koncert

#pevačica

'