AKTUELNO

Suđenje se nastavlja sredinom meseca!

Danas je u 13 sati u Prvom osnovnom sudu održano prvo ročište između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, po fudbalerovoj tužbi. On je u prostorije suda stigao dvadesetak minuta ranije, u pratnji svog advokatskog tima, dok se druga strana nije pojavila, te je prvo ročište, tokom kojeg je planiran pokušaj medijacije, tj. pomirenja dveju strana, odložen.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nešto manje od dvadeset minuta od početka suđenja, Ognjen je napustio sud u pratnji advokata, koji su se obratili okupljenim novinarima.

- Jelena se nije pojavila na današnjem ročištu, sledeće je zakazano za 22. april u 13 časova, ne znamo da li će se pojaviti - započela je Milica Jaćimovski, dok je advokat  Branislav Bogdanović istakao da je danas trebalo da dve strane pokušaju da pronađu zajednički jezik.

Foto: Pink.rs

- Da, zakon nalaže pokušaj mirenja, ako pristanu strane, a ako ne ide postupak dalje. Za sada je opravdala izostanak, priložila je smrtovnicu, da nije još prošlo četrdeset dana i da nije spremna da učestvuje u postupku - objasnili su advokati i otkrili da je medijacija, odnosno pokušaj pomirenja odložen za sredinu aprila.

Pink.rs

#Jelena Karleuša

#Ognjen Vranješ

'