AKTUELNO

Uspela je da isprovocira javnost, što joj je i bio cilj!

Folkerka Indira Aradinović Indi ludo se zabavlja u Zagrebu, gde vreme uglavnom provodi u hotelskoj sobi u kojoj nastaju provokativni snimci kojima se trudi da privuče pažnju. Nakon što je snimala svoje grudi i objavila ih na Instagram, usledio je novi snimak koji je napravila iz za sad nepoznatih pobuda.

Pevačica se, naime, snimala dok je gutala istovremeno čak tri ukusna makaronsa, a kako bi zaintrigirala pratioce, pre sirovog objavila je cenzurisani video s nalepnicom 18+, što su mnogi protumačili kao da je u pitanju snimak eksplicitnog sadržaja, te da u usta stavlja nešto drugo.

Foto: Instagram

Namere su joj, očigledno, urodile plodom - ubrzo su krenuli negativni komentari koje je pevačica jedva dočekala kako bi im se odmah javno revanširala.

- Kako bolim da nerviram ove smotane ženke, što su se uzbudile zbog mog video klipa, pa vređaju... Pa, blokirajte muževima i momcima! Najlakše, ili učite - napisala je folkerka, a potom objavila:

Jedno tužno obaveštenje! Ono što vi predlažete i očekujete da stavim u usta umesto hrane na video klipovima se neće desiti. Laku noć sada

Foto: Instagram

Pink.rs

#Indira Aradinović Indi

'