AKTUELNO

Da li postoje varnice između njih?

Gabrijela Pejčev i Aca Živanović, nekadašnji su učesnici muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", sada veoma uspešno grade svoje solo karijere, a sudeći po uspehu njihove duetske pesme "Ja te još uvek volim", publika ih nije štedela kada su pozitivni komentari u pitanju.

Kod publike zaista prolazi dobro, evo za tri, četiri dana ima milion pregleda. Mi smo prezadovoljni i sada jurimo drugi milion - zadovoljno priča Aca.

Foto: Pink.rs

Novinske tekstove godinama pune priče o navodnim simpatijama koje postoje između njih dvoje, a Aca i Gabrijela su ove priče oštro demantovali i naglasili da između njih dvoje ne postoji ništa više od dobrog prijateljstva.

Ja sam čovek koji je, da se razumemo oženjen i normalan i svoje koleginice poštujem - kroz šalu je rekao Živanović, a Gabrijela se nadovezala:

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Dobro, ja ti više nisam ni koleginica, više sam prijatelj i privatno se družimo. Te komentare kada čujem, kao da ih nisam ni čula - oštra je Gabrijela.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od najgledanijih rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga 2" obara sve rekorde gledanosti, a kako su prema pevaču u prethodnoj sezoni simpatije izražavale Kija Kockar i Ana Korać pitali smo Živanovića kako gleda na ljubavne priče koje se trenutno odvijaju u "Zadruzi".

Ja sam uvek za ljubav biće i normalnih situacija i svega i svačega. Sve što je u opisu ljubavi je dobro - kaže Aca.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DARA NASELA NA PRVOAPRILSKU ŠALU! Rekli smo joj da nam je Ognjen Vranješ dostavio njen novi PORNO SNIMAK, ona momentalno ODLEPILA: On je pacijent i indijanac, neka se leči! (FOTO)

Autor: M.Stanković

#Aca Živanović

#Gabrijela Pejčev

'