AKTUELNO

Žiri je doneo odluku.

Jedanaest zvezdica večeras se predstavilo publici i žiriju, i tom prilikom su mladi talenti ponovo imali maestralne nastupe koje nikoga nisu ostavili bez reči. Međutim, na kraju ovonedeljnog izdanja "Pinkovih zvezdica - All stars" žiri je morao da odabere ko neće nastaviti takmičenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Na velikoj sceni voditeljka Marijana Mićić prvo je pozvala da joj se priduže takmičari koji su dobili svih pet glasova i sebi obezbedili direktan prolazak u nastavak takmičenja. Ovoga petka to su bili Nika Purić, Amna Alajbegović, Katarina Radulović, Uroš Stanković i Antonia Gigovska.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Čak šestoro učesnika je dobilo četiri glasa, a žiri je morao da odluči da li će David Radosavljević, Bojana Radovanović, Ljiljana Plavšić, Ivana Dimkovski, David Marković ili Isidora Mitić napustiti takmičenje.

Takmičari koji su se našli u baražu rekli su da su se i ovoga puta odlično zabavili na sceni, a žiri je na kraju prelomio da takmičenje napušta večeras Ljiljana Plavšić.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko smo dogurali, sada smo se svi grupisali, konkurencija je stvaro oštra. Ima par njih koji će imati blistave karijere, a mislim da naša lepotica treba malo da poraste, ali mnogo je slatka - rekao je Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledećeg petka nas očekuje druga grupa sa njih 11 takmičara, a vi nastavite i dalje da pratite "Pinkove zvezdice - All stars".

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'