AKTUELNO

Oduševio ju je njen nastup.

Šesti nastup večeras u "Pinkovim zvezdicama - all stars" imala je Ivana Dimkovski koja je ovog petka pevala numeru "Poljubi me" od Nine Badrić. Ivana je tokom izvođenja ove emotivne pesme oduševila publiku koja ju je u nekoliko navrata podržala aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se činilo da će osvojiti svih pet glasova i sebi omogućiti direktan prolazak u dalji tok takmičenja, to se nije dogodilo s obzirom na to da Leontina nije podigla svoju stolicu, a Ivana je dobila četiri glasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što sam ja primetila, a mislim i svi ostali... Ova pesma je imala dve ocene. Sve su trojke i četvorke za strohe, a petice za rehren. To bi trebalo da bude ista ocena, a ne toliko razmak. Bukvalno, sve je "malo ću to nešto da odradim"... Čak i ti refreni su bili nekako isti. Istu vrstu emocija daš. Međutim, zaista zbog strofa je četvorka. Suviše je bilo bez energije, samo ga zamutiš i tek onda podigneš varjaču - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je na mene ostavilo najveći utisak, jeste da sam primetila da ti ova pesma jako znači i da si je pevala jako intimno i ili za nekoga ili za sebe, a ja ću uvek nagraditi iskrenost i neću analizirati strofe ili refrene, već ću ti dati najbolju ocenu - rekla je Nataša Bekvalac.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Ivana Dimkovski

'