AKTUELNO

Ipak je Milan Stanković odlučio da ostane dole.

Čim je čula da Bojana Radovanović peva numeru Dejana Cukića "Kao letnje kiše", Leontina Vukomanović odlučila je da pritisne taster, podigne svoju crvenu stolicu i da svoj glas zvezdici koja je nastupala treća po redu za večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana se na sceni pojavila u provodnoj kabanici ispod koje se videla žuta odevna kombinacija, dok su oko nje bili plesači sa kišobranima. Ova zvezdica na kraju svog nastupa imala je četiri glasa, jer Milan Stanković nije podigao svoju stolicu.

Bilo je lepo, lepu pesmu si izabrala. Nikada je ovde nismo čuli, a i ja je dugo nisam čula i baš sam se obradovala kada sam videla da si je izabrala. Imala si problem sa pevanjem u samom startu, imala si greščice. Mislim da je Milan sa razlogom ostao dole i to je četiri plus - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Falilo je. Jednostavno je falilo svega... I tačnosti i... Bila je neka zanimljiva energija, ali pesma mi ne prija i meni ovo nije bilo 'vau' za pet - izjavio je Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve pohvale i smatram da si trebala da dobiješ pet - pričala je Kija.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Bojana Radovanović

'