AKTUELNO

Otvorio večerašnju emisiju.

Prvi na sceni u novom izdanju "Pinkovih zvezdica - all stars" pojavio se David Radosavljević, dečak koji dolazi iz Banja Luke i koje je odlučio da ovog petka peva pesmu Tošeta Prosekog "Igra bez granica".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Svoju crvenu stolicu prva je podigla Goca Tržan, a David je na kraju nastupa imao ukupno četiri glasa. Zbog čega nije do kraja oduševio žiri i dobio maskimalan broj glasova, Davidu su obrazložili Goca, Leontina i Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo upravo polemišemo zašto nije pet, nego je četiri. Meni se izuzetno sviđa tvoj manir pevanja, ali sve vreme imaš taj grc i drhtaj u glasu. Kad sve vreme to ide, onda smeta, a lepo mi je u refrenu. Inače, popravio si se. Nemoj da se bojiš mutiranja svog glasa, vidim da si u strahu. Neka, to nije greška. Greška je kada nemaš emociju - rekla je Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod tebe je glas u mutaciji, koji brundavo zvuči. To svi vi muškarci imate u tom periodu, ali meni se sviđa tvoj manir grcanja i jecanja. Tehnički si sve izneo odlično, stabilan si, nije bilo problematičnih fraza i tako dalje... - pričala je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se to svidelo. Te sitne greške, bilo ih je... Ali ajde da vidimo šta će večeras da bude, pa možda ovo na kraju bude petica. U svakom slučaju meni se ovo svidelo - rekla je Kija.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#David Radosavljević

'